Organisationsnyckeln®

Att vara organiserad betyder inte i första ledet att det är snyggt och prydligt, att man lever minimalistsikt eller att det ”fungerar”. Att vara organiserad betyder snarare att man inte känner sig förhindrad i att uppnå sina mål och trivs i de rum, eller utrymme som är aktuellt. Självklart betyder det också att man hittar det man behöver när man behöver det. En bra organisation handlar också om att göra rätt saker vid rätt tillfälle. Dvs. hitta en planering som fungerar och som kan minska upplevelsen av att uppfinna hjulet på nytt varje vecka. När vi tänker efter är det relativt få av de vardagliga momenten som inte är regelbundet återkommande.  
I coachingen arbetar vi med att hitta ditt eget sätt att vara organiserad där du kan vara effektiv, få den kontroll du känner att du behöver och skapa den bästa förutsättningen för att du ska trivas och må bra. Att hitta din nyckel till en organiserad tillvaro ger förutsättningar till ökad frihet och balans i livet.

Erbjudande 

Återta kontrollen och uppleva balans och frihet i livet
Gör du ständiga försök till att skapa ordning omkring dig. Tenderar dina försök att raseras inom ett par veckor och upplever du att dig tillbaka på ruta ett?
Dras du med ett ständigt dåligt samvete och stress över oordning och skapar röran konflikter i din närhet?
Välkommen att delta i ett pilotprogram för att prova ut en modell för individuell coaching kring organisation i livet. I coachingen kommer vi att undersöka vad som orsakar din upplevda röra och hur dina behov kring ordning och reda ser ut. Vi identifierar dina problemområden och formulerar mål för hur du kommer vidare. Som deltagare i programmet får du dessutom möjlighet att ta praktisk hjälp av Ordningsexperterna till specialpris. Läs mer om deras verksamhet här: ordningsexperterna.se.
 
Din insats är att delta vid fem tillfällen och arbeta med de områden som vi tillsammans identifierar som viktiga för dig. Du behöver också göra en utvärdering och skriva ett kort citat om upplevelsen som kan publiceras på annahatha.se tillsammans med ditt förnamn. Kostnaden per tillfälle för att delta i pilotprogrammet är reducerad till 500 kr.
All coaching sker under tystnadsplikt och följer psykosyntesförbundets etiska regler. 

Nästa tillfälle att ansluta till organisationsnyckeln startar i januari 2022.
Varmt välkommen att kontakta mig för mer information.