Embrace your feelings and follow your heart

”Som coach stöttar jag dig i din personliga utveckling. Jag hjälper dig att hantera livet så som det är
och skapa det du vill uppnå både privat och i yrkeslivet.”

Organisationsnyckeln®

Att vara organiserad betyder inte i första ledet att det är snyggt och prydligt, att du lever minimalistiskt eller att det ”fungerar”. Att vara organiserad betyder snarare att du inte känner dig förhindrad i att uppnå dina mål och trivs i de rum eller den situation som är aktuell. Självklart betyder det också att du hittar det du behöver när du behöver det. En bra organisation handlar också om att göra rätt saker vid rätt tillfälle. Dvs. hitta en planering som fungerar och som kan minska upplevelsen av att uppfinna hjulet på nytt varje vecka. När vi tänker efter är det relativt få av de vardagliga momenten som inte är regelbundet återkommande.  

I coachingen arbetar vi med att hitta ditt eget sätt att vara organiserad där du kan vara effektiv, få den kontroll du känner att du behöver och skapa den bästa förutsättningen för att du ska trivas och må bra. Framför allt; att ditt arbete för förändring  blir bestående. 

Att hitta din nyckel till en organiserad tillvaro ger förutsättningar till ökad frihet och balans i livet.

Coachingprogram

Återta kontrollen och uppleva balans och frihet i livet

  • Gör du ständiga försök till att skapa ordning och balans i ditt liv?
  • Tenderar dina försök att raseras inom ett par veckor och upplever du att dig tillbaka på ruta ett?
  • Dras du med ett ständigt dåligt samvete och stress över oordning, brist på kontroll och skapar röran konflikter i din närhet?

Välkommen till ett coachingprogram med individuell coaching kring organisation i livet. I coachingen  undersöker vi tillsammans vad som orsakar din upplevda röra och hur dina behov kring ordning och reda ser ut. Vi identifierar dina problemområden och formulerar mål för hur du kommer vidare.  I coachingen arbetar vi med flera verktyg där ACT (Acceptance and commitment theory) blir vägledande för ditt arbete. Det innebär att du får arbeta med vilka fördelar och nackdelar ett förändrat beteende får för dig och svara på frågan om det är det värt det? 

Som deltagare i programmet får du dessutom möjlighet att ta praktisk hjälp av Ordningsexperterna till specialpris. Läs mer om deras verksamhet här: ordningsexperterna.se.

 Programmet omfattar fem tillfällen med möjlighet till fortsättning om behov kvarstår.

All coaching sker under tystnadsplikt och följer psykosyntesförbundets etiska regler.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller gå in på BokaDirekt