Skip to content

Professionellt och tryggt

Som coach stöttar jag dig i din personliga utveckling. Jag hjälper dig att hantera livet så som det är och skapa det du vill uppnå både privat och i yrkeslivet. 

Coaching

Att träffa en samtalscoach är att bestämma sig för att arbeta med sig själv på ett nytt sätt. Att påbörja en resa där du möter hela dig – kropp, själ, tankar och känslor.  I coachingen tar vi vara på det utvecklingsbara och friska i dig och använder det som utgångspunkt för att sortera tankar och känslor som leder till en ökad självinsikt och handlingskraft.

All coaching sker under tystnadsplikt och följer psykosyntesförbundets etiska regler.

Stöd och personlig utveckling inom dessa områden:

Livs- och karriärplanering
Stödsamtal vid sorg och andra livshändelser
Stresshantering
Konflikthantering
Studie- och yrkesvägledning
Utveckling mot organisation i hemmet och på arbetet
artem-kovalev-fk3XUcfTAvk-unsplash
shubham-raikwar-F-IXgYG_mJ0-unsplash

Parcoachning

Varför behöver ledare en coach?

Till parcoaching kommer vi för att stärka och fördjupa alla typer av parrelationer, oavsett om det är en kärleksrelation, en vänskapsrelation eller en professionell relation. Parcoaching fokuserar på att stärka varje individs unika styrkor och bygga på de element som redan fungerar i er relation. Framtiden och er utveckling tillsammans är det centrala i parcoaching. Ni får hjälp att att sätta fokus på era gemensamma mål och skapa en relation som är inte bara hållbar utan också blomstrande.

När är det rätt tid att söka parcoaching? När ni ser det enastående värdet av att er relation är stark och vill se att den fortsätter att utvecklas över tid. Som en typ av friskvård för relationen.

goutham-krishna-h5wvMCdOV3w-unsplash

Chefs- och ledarcoaching

Varför behöver ledare en coach?

Behöver du stöd i att utvecklas som ledare och att uppnå dina mål?

Genom att arbeta tillsammans med mig i en coachande utvecklingsprocess får du en skräddarsydd hjälp för att bli en mer effektiv ledare. Att våga möta och utmana dig själv är avgörande för att hitta ditt genuina uttryck som ledare. Genom att kliva utanför din komfortzon och fördjupa dina frågeställningar från olika vinklar får du möjlighet att upptäcka och utveckla din autenticitet.

 I coachningen får du möjlighet att utforska frågor som vem du är, ditt varför och hur du kan landa med en större trygghet i din roll som ledare. Tillsammans arbetar vi för att identifiera dina styrkor och svagheter, och skapa en handlingsplan för att utveckla din ledarskapsstil. Som coach är jag ditt stöd på din resa mot att bli en mer effektiv och autentisk ledare. Genom att investera i dig själv som ledare kan du inte bara bli mer effektiv, utan också mer motiverad och inspirerande för ditt team.

Anna har lång erfarenhet som chef och ledare och kan fungera som såväl coach som mentor beroende på din unika situation. 

Varmt välkommen ta nästa steg på din utveckligsresa som ledare

photo-1593217188322-6a547f02ddb5

Verktyg för ledarcoaching

Hos Annahatha Konsult kan du genomföra en LEAD FORWARD-kartläggning för att utveckla ditt ledarskap till nästa nivå. LEAD FORWARD är en strukturerad metod för ledarskapsutveckling som använder sig av en form av feedback som kallas feedforward och ger ledare en aktuell bild av hur deras ledarskap uppfattas av medarbetare. Resultaten sammanställs i en feedbackrapport som används för att analysera feedbacken, identifiera utvecklingsområden och skapa en konkret handlingsplan.

LEAD FORWARD utgår helt och hållet från de beteenden som är förknippade med effektivt ledarskap och kartlägger tre kategorier av ledarbeteenden: avvikelsebaserat, villkorligt förstärkande och transformerande ledarskap. Transformerande ledarskap avser beteenden och syftar till att utveckla medarbetare och skapa förutsättningar för ökad motivation och trivsel. LEAD FORWARD bygger på Full Range Leadership Model. Läs mer om metoden här

För företag

Organisationer, små som stora, befinner sig i en ständig utveckling. Det kan  till exempel handla om uppdaterade mål, nya kunder, förändringar i personalgruppen eller privata händelser som får betydelse för medarbetare i organisationen. 

Alla, oavsett position, mår bra och stärks av personlig kännedom och utveckling. Det handlar om att identifiera drivkrafter och personliga mål men också om att hantera uppkomna och återkommande situationer på bästa sätt.
När en organisation fungerar bra påverkas både effektivitet och produktivitet  men också individernas hälsa. Att gå från ett nuläge till ett önskat läge med ödmjuk respekt för team och individ med tydlighet i vad som ska åstadkommas ger utrymme för kreativitet och tillit. Det skapar en god grund för att lyckas.

Annahatha Konsult arbetar med olika verktyg inom coaching, teamutveckling och med DISC-analyser. Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion. 

Jag hjälper medarbetare i ditt företag inom följande:

Chefs- och ledarcoaching/handledning
Coaching medarbetare
Stödsamtal
Konflikthantering
Livs- och karriärplanering
DISC-analyser
jacqueline-munguia-1pAwJiCD60c-unsplash-scaled-compress
calvin-hanson-akR7Rnq-TGQ-unsplash-scaled-compress

Organisations­nyckeln

Rensa i röran på efter dina behov?

Hitta din nyckel till en organiserad tillvaro ger förutsättningar till ökad frihet och balans i livet.

Att vara organiserad betyder inte i första ledet att det är snyggt och prydligt, att du lever minimalistiskt eller att det ”fungerar”. Att vara organiserad betyder snarare att du inte känner dig förhindrad i att uppnå dina mål och trivs i de rum eller den situation som är aktuell. Självklart betyder det också att du hittar det du behöver när du behöver det. En bra organisation handlar också om att göra rätt saker vid rätt tillfälle. Dvs. hitta en planering som fungerar och som kan minska upplevelsen av att uppfinna hjulet på nytt varje vecka. När vi tänker efter är det relativt få av de vardagliga momenten som inte är regelbundet återkommande.  

I coachingen arbetar vi med att hitta ditt eget sätt att vara organiserad där du kan vara effektiv, få den kontroll du känner att du behöver och skapa den bästa förutsättningen för att du ska trivas och må bra. Framför allt – att ditt arbete för förändring  blir bestående

 

Coachingprogram Organisationsnyckeln

Återta kontrollen och uppleva balans och frihet i livet

Gör du ständiga försök till att skapa ordning och balans i ditt liv?
Tenderar dina försök att raseras inom ett par veckor och upplever du att dig tillbaka på ruta ett?
Dras du med ett ständigt dåligt samvete och stress över oordning, brist på kontroll och skapar röran konflikter i din närhet?

Välkommen till ett coachingprogram med individuell coaching kring organisation i livet. I coachingen  undersöker vi tillsammans vad som orsakar din upplevda röra och hur dina behov kring ordning och reda ser ut. Vi identifierar dina problemområden och formulerar mål för hur du kommer vidare.  I coachingen arbetar vi med flera verktyg där ACT (Acceptance and commitment theory) blir vägledande för ditt arbete. 

Det innebär att du får arbeta med vilka fördelar och nackdelar ett förändrat beteende får för dig och svara på frågan om det är det värt det? 

mihaly-koles-7Q47GWl74F0-unsplash-scaled-compress

Som deltagare i programmet får du dessutom möjlighet att ta praktisk hjälp av Ordningsexperterna till specialpris. Läs mer om deras verksamhet här: ordningsexperterna.se.

Programmet omfattar fem tillfällen till ett paketpris med möjlighet till fortsättning om behov kvarstår.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information.

Urval nöjda klienter

Anna hjälpte mig att sortera upp tankar och känslor

Jag träffade Anna när jag hamnat i en livskris mitt i livet och började ifrågasätta om jag gjort rätt val och oroa mig för framtiden. Anna hjälpte mig att sortera upp tankar och känslor och att sätta perspektiv på det som varit och det som är. Jag känner mig så mycket lättare och säker på mig själv efter samtalen med Anna.

/ Sofia

Det känns lugnt och säkert

Coachningen håller en röd tråd rakt igenom och det känns lugnt och säkert. Anna har hjälpt mig med nya vinklar och synsätt som jag inte själv tänkt på. I Annas coachning har jag haft någon att hålla i handen samtidigt som jag behövde jobba med mig själv och mina mål. Jag kände mig trygg hela vägen och kan varmt rekommendera Anna!

/ Helene

Hjälpte mig att hitta min egen kraft och förmåga

Anna coachade mig på ett tryggt sätt framåt och hjälpte mig att hitta min egen kraft och förmåga. Anna växlar sömlöst mellan övningar och djupa samtal utifrån mina behov. Hon fick mig att våga både se mig själv och ta mig vidare i livet. Jag vill verkligen rekommendera Anna om du vill ta dig vidare i livet.

/ Katarina

Rätta balansen mellan stöttning och medkänsla

Anna har den rätta balansen mellan stöttning och medkänsla samtidigt som hon hjälper mig med konstruktiva råd, tips och övningen. I samtalen behöver jag reflektera över mig själv och mina beteenden och jag har fått så mycket mer insikt i vad som hjälper och vad som stjälper.

/ Magnus