Skip to content
Coach och samtalsterapeut samt utbildningskonsult

Anna Ryttberg

Coach och samtalsterapeut samt utbildningskonsult

Att se potential och möjligheter

Som samtalsterapeut brinner jag för att upptäcka och utveckla människors potential. Med nyfikenhet och en stark vilja att hjälpa, ser jag fram emot att möta dig och stötta dig på din personliga resa.

Samtalsterapeut och coach

Jag som står bakom Annahatha Konsult AB heter Anna Ryttberg. Jag har en grundläggande psykoterapiutbildning inom KBT/ACT och en utbildning till samtalscoach inom psykosyntes. 

Sammantagen utbildningstid är fyra år och cirka 600 timmar. Till det läggs lika många års individualterapi och coaching. Jag har varit verksam sedan 2016. 


  • Grundläggande psykoterapiutbildning inom KBT/ACT-terapeut
  • Samtalscoach inom Psykosyntes
  • Yogalärare Sensing och Viryayoga + 300h RYS
  • Massageterapeut
  • Reki healing steg 1 och 2

 

 

Utbildningskonsult

Utöver coach- och terapiverksamhet jobbar jag också som utbildningskonsult inom breda områden som ledarskap och projektledning. 

Jag har närmare 20 års erfarenhet i uppdrag som chef och ledare  i statlig förvaltning, Regeringskansliet och som konsult. Jag har en agronomexamen och en kockutbildning i botten.

20 års erfarenhet i uppdrag som chef och ledare i offentlig sektor och som konsult.

Grundläggande psykoterapiutbildning inom KBT/ACT-terapi och en utbildning till samtalscoach

Godkänd av EMCC och ICF och verksam sendan 2016

Inspelade Meditationer

Välkommen att lyssna och ta del av mina inspelade meditationer.

Vad mina klienter säger

Anna hjälpte mig att sortera upp tankar och känslor

Jag träffade Anna när jag hamnat i en livskris mitt i livet och började ifrågasätta om jag gjort rätt val och oroa mig för framtiden. Anna hjälpte mig att sortera upp tankar och känslor och att sätta perspektiv på det som varit och det som är. Jag känner mig så mycket lättare och säker på mig själv efter samtalen med Anna.

/ Sofia

Det känns lugnt och säkert

Coachningen håller en röd tråd rakt igenom och det känns lugnt och säkert. Anna har hjälpt mig med nya vinklar och synsätt som jag inte själv tänkt på. I Annas coachning har jag haft någon att hålla i handen samtidigt som jag behövde jobba med mig själv och mina mål. Jag kände mig trygg hela vägen och kan varmt rekommendera Anna!

/ Helene

Hjälpte mig att hitta min egen kraft och förmåga

Anna coachade mig på ett tryggt sätt framåt och hjälpte mig att hitta min egen kraft och förmåga. Anna växlar sömlöst mellan övningar och djupa samtal utifrån mina behov. Hon fick mig att våga både se mig själv och ta mig vidare i livet. Jag vill verkligen rekommendera Anna om du vill ta dig vidare i livet.

/ Katarina

Rätta balansen mellan stöttning och medkänsla

Anna har den rätta balansen mellan stöttning och medkänsla samtidigt som hon hjälper mig med konstruktiva råd, tips och övningen. I samtalen behöver jag reflektera över mig själv och mina beteenden och jag har fått så mycket mer insikt i vad som hjälper och vad som stjälper.

/ Magnus